ПОЛІМОРФНІ ВАРІАНТИ ГЕНІВ AGT (RS4762) ТА GNB3 (RS5443), ЯК ЧИННИКИ РИЗИКУ ТЯЖЧОГО ПЕРЕБІГУ АРТЕРІАЛЬНОЇ ГІПЕРТЕНЗІЇ - Воронюк, К. О. (Українські медичні вісті, 2023)
ПОЛІМОРФНІ ВАРІАНТИ ГЕНІВ AGT (RS4762) ТА GNB3 (RS5443), ЯК ЧИННИКИ РИЗИКУ ТЯЖЧОГО ПЕРЕБІГУ АРТЕРІАЛЬНОЇ ГІПЕРТЕНЗІЇ