ТЕМАТИЧНЕ ВДОСКОНАЛЕННЯ З ПАЛІАТИВНОЇ ДОПОМОГИ МОЛОДШИХ СПЕЦІАЛІСТІВ З МЕДИЧНОЮ ОСВІТОЮ - Горошко, Є. Л.; Венгрин, Н. О.; Мазур, П. Є. (Українські медичні вісті, 2023)
ТЕМАТИЧНЕ ВДОСКОНАЛЕННЯ З ПАЛІАТИВНОЇ ДОПОМОГИ МОЛОДШИХ СПЕЦІАЛІСТІВ З МЕДИЧНОЮ ОСВІТОЮ