ЕМОЦІЙНИЙ ІНТЕЛЕКТ ТА КОМУНІКАТИВНІ НАВИЧКИ ЯК НЕОБХІДНИЙ ІНСТРУМЕНТ У КЛІНІЧНІЙ ПРАКТИЦІ СІМЕЙНОГО ЛІКАРЯ - Дякунчак, Я. Е. (Українські медичні вісті, 2023)
ЕМОЦІЙНИЙ ІНТЕЛЕКТ ТА КОМУНІКАТИВНІ НАВИЧКИ ЯК НЕОБХІДНИЙ ІНСТРУМЕНТ У КЛІНІЧНІЙ ПРАКТИЦІ СІМЕЙНОГО ЛІКАРЯ