ДОСВІД ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕРНЕТ-РЕСУРСІВ У ВІДДАЛЕНОМУ НАВЧАННІ СТУДЕНТІВ-МЕДИКІВ З РАДІОЛОГІЇ - Карашівська, О. С.; Леськів, І. М. (Українські медичні вісті, 2023)
ДОСВІД ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕРНЕТ-РЕСУРСІВ У ВІДДАЛЕНОМУ НАВЧАННІ СТУДЕНТІВ-МЕДИКІВ З РАДІОЛОГІЇ