ЕФЕКТИВНІТЬ НЕАНТИБІОТИЧНОЇ ПРОФІЛАКТИКИ РЕЦИДИВІВ НЕУСКЛАДНЕНОЇ ІНФЕКЦІЇ СЕЧОВИХ ШЛЯХІВ У ЖІНОК - Івасівка, Р.С. (Українські медичні вісті, 2023)
ЕФЕКТИВНІТЬ НЕАНТИБІОТИЧНОЇ ПРОФІЛАКТИКИ РЕЦИДИВІВ НЕУСКЛАДНЕНОЇ ІНФЕКЦІЇ СЕЧОВИХ ШЛЯХІВ У ЖІНОК