ПРО НЕОБХІДНІСТЬ ПЕРІОДИЧНОЇ ЦИФРОВОЇ РЕНТГЕНОГРАФІЇ ОРГАНІВ ГРУДНОЇ КЛІТКИ - Коваленко, Ю. М. (Українські медичні вісті, 2023)
ПРО НЕОБХІДНІСТЬ ПЕРІОДИЧНОЇ ЦИФРОВОЇ РЕНТГЕНОГРАФІЇ ОРГАНІВ ГРУДНОЇ КЛІТКИ