ЯК ЗРОБИТИ ПРОМЕНЕВУ ДІАГНОСТИКУ ЕФЕКТИВНИМ ПОМІЧНИКОМ СІМЕЙНОГО ЛІКАРЯ - Коваленко, Ю. М.; Динник, О. Б.; Шармазанова, О. П. (Українські медичні вісті, 2023)
ЯК ЗРОБИТИ ПРОМЕНЕВУ ДІАГНОСТИКУ ЕФЕКТИВНИМ ПОМІЧНИКОМ СІМЕЙНОГО ЛІКАРЯ