КЛІНІЧНЕ МЕДСЕСТРИНСТВО ЯК ОДНА ІЗ ОСНОВНИХ ДИСЦИПЛІН ЦИКЛУ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ БАКАЛАВРІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «МЕДСЕСТРИНСТВО» - Мазур, Л. П. (Українські медичні вісті, 2023)
КЛІНІЧНЕ МЕДСЕСТРИНСТВО ЯК ОДНА ІЗ ОСНОВНИХ ДИСЦИПЛІН ЦИКЛУ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ БАКАЛАВРІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «МЕДСЕСТРИНСТВО»