ОЦІНКА ВПЛИВУ КУЛЬТУРНИХ ДЕТЕРМІНАНТ ІНДИВІДУАЛЬНОГО РІВНЯ НА СТАН ЗДОРОВ’Я ГРОМАДИ - Мілашовська, В.; Любінець, О. (Українські медичні вісті, 2023)
ОЦІНКА ВПЛИВУ КУЛЬТУРНИХ ДЕТЕРМІНАНТ ІНДИВІДУАЛЬНОГО РІВНЯ НА СТАН ЗДОРОВ’Я ГРОМАДИ