ЗАВДАННЯ ВНЗ – ОСВІТА ЧИ НАВЧАННЯ? ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ВНЗ ЗА ЯКІСТЬ ПІДГОТОВКИ ВИПУСКНИКІВ! - Угрин, М. М. (Українські медичні вісті, 2023)
ЗАВДАННЯ ВНЗ – ОСВІТА ЧИ НАВЧАННЯ? ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ВНЗ ЗА ЯКІСТЬ ПІДГОТОВКИ ВИПУСКНИКІВ!