ЧЛЕНИ УКРАЇНСЬКОГО ЛІКАРСЬКОГО ТОВАРИСТВА В БОРОТЬБІ ЗА УКРАЇНІЗАЦІЮ ПРАВОСЛАВ’Я НА ВОЛИНІ У МІЖВОЄННИЙ ПЕРІОД - Мазур, П. Є.; Горошко, Є. Л. (Українські медичні вісті, 2023)
ЧЛЕНИ УКРАЇНСЬКОГО ЛІКАРСЬКОГО ТОВАРИСТВА В БОРОТЬБІ ЗА УКРАЇНІЗАЦІЮ ПРАВОСЛАВ’Я НА ВОЛИНІ У МІЖВОЄННИЙ ПЕРІОД