БІОБІБЛІОГРАФІЧНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ЖИТТЯ ТА ДІЯЛЬНОСТІ РЕФОРМАТОРА СИСТЕМИ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я, ВИДАТНОГО АКУШЕРА-ГІНЕКОЛОГА ГЕОРГІЯ ЄРМОЛАЙОВИЧА РЕЙНА - Корнілова, Лідія; Мамедова, Наталія (Українські медичні вісті, 2023)
БІОБІБЛІОГРАФІЧНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ЖИТТЯ ТА ДІЯЛЬНОСТІ РЕФОРМАТОРА СИСТЕМИ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я, ВИДАТНОГО АКУШЕРА-ГІНЕКОЛОГА ГЕОРГІЯ ЄРМОЛАЙОВИЧА РЕЙНА