25-РІЧЧЯ ВІДНОВЛЕННЯ ЧАСОПИСУ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ЛІКАРСЬКОГО ТОВАРИСТВА «УКРАЇНСЬКІ МЕДИЧНІ ВІСТІ» - Нечаїв, С. (Українські медичні вісті, 2023)
25-РІЧЧЯ ВІДНОВЛЕННЯ ЧАСОПИСУ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ЛІКАРСЬКОГО ТОВАРИСТВА «УКРАЇНСЬКІ МЕДИЧНІ ВІСТІ»