ВИВЧЕННЯ ІСТОРІЇ УКРАЇНИ УКРАЇНСЬКИМИ МЕДИКАМИ ПРИ ВІДВІДУВАННІ МУЗЕЙНОЇ СПАДЩИНИ - Корчинська, О.А.; Корчинський, Б.М. (Українські медичні вісті, 2023)
ВИВЧЕННЯ ІСТОРІЇ УКРАЇНИ УКРАЇНСЬКИМИ МЕДИКАМИ ПРИ ВІДВІДУВАННІ МУЗЕЙНОЇ СПАДЩИНИ