ХVІII З’ЇЗД ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ЛІКАРСЬКОГО ТОВАРИСТВА - Нечаїв, С.В. (Українські медичні вісті, 2023)
5–6 листопада 2021 р. відбувся ХVІII З’їзд Всеукраїнського лікарського товариства. У його рамках у перший день з’їзду проведена Науково-практична конференція з міжнародною участю «Неінфекційні хвороби: національний план дій».