ДІЯЛЬНІСТЬ Л.А. ПИРОГА У ВУЛТ ТА СФУЛТ - Нечаїв, С.В. (Українські медичні вісті, 2023)
На вічну пам’ять про академіка Національної академії медичних наук України (НАМНУ), Почесного президента Всеукраїнського Лікарського Товариства (ВУЛТ) та Світової Федерації Українських Лікарських Товариств, члена редради науково-практичного часопису «Українські медичні вісті» Любомира Антоновича Пирога проаналізовано його діяльність у ВУЛТ та Світовій Федерації Українських Лікарських Товариств.