ЕТАПИ ІСТОРІЇ КАФЕДРИ АНЕСТЕЗІОЛОГІЇ ТА ІНТЕНСИВНОЇ ТЕРАПІЇ НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ ІМЕНІ П.Л. ШУПИКА - Лоскутов, О.А.; Бондар, М.В.; Марков, Ю.І. (Українські медичні вісті, 2023)
У статті розглянуто етапи історії кафедри анестезіології та інтенсивної терапії Національного університету охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика. Історичні етапи кафедри пов’язані з іменами відомих вчених — академіка М.М. Амосова, професорів А.І. Тріщинського, І.П. Шлапака та О.А. Лоскутова.