НАМЕТОВИЙ РІВЕНЬ МЕДИЧНОЇ СЛУЖБИ РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ - Островський, М.М. (Українські медичні вісті, 2023)
Із нагоди 30-річчя Незалежності України проаналізовано діяльність Медичної служби Революції Гідності.