ПРОБЛЕМИ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ У 2020 Р. І ЗАВДАННЯ НА 2021 Р. - Найда, Ігор (Українські медичні вісті, 2023)
У статті детально розглянуто основні проблеми системи охорони здоров’я України у 2020 р. і завдання, які стоятимуть перед нею у 2021 р.