УКРАЇНСЬКЕ ЛІКАРСЬКЕ ТОВАРИСТВО У ЛЬВОВІ. СТОРІНКИ 110-РІЧНОЇ ІСТОРІЇ - Гоцко-Ней, Любов; Масний, Зеновій (Українські медичні вісті, 2023)
У статті висвітлено основні віхи 110-річної історії Українського Лікарського Товариства у Львові в період від часу його заснування у 1910 р. до відновлення діяльності у 1990 р.