ТРИДЦЯТЬ РОКІВ ДІЯЛЬНОСТІ ВІДНОВЛЕНОГО ВУЛТ - Нечаїв, С. (Українські медичні вісті, 2023)
У статті висвітлено останні 30 років діяльності відновленого Всеукраїнського Лікарського Товариства, тобто з 1990 р. донині.