110-ЛІТТЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ЛІКАРСЬКОГО ТОВАРИСТВА - Нечаїв, С. (Українські медичні вісті, 2023)
Всеукраїнське Лікарське Товариство у 2020 р. відзначає 110-ту річницю від створення у Львові 1910 р. Руського Лікарського Товариства, яке 1912 р. перейменували на Українське. Після захоплення у вересні 1939 р. Радянським Союзом Західної України Українське Лікарське Товариство у Львові було ліквідоване. 28 квітня 1990 р. Українське Лікарське Товариство відновило свою діяльність спочатку як львівська регіональна організація, а 30 червня 1990 р. — у вигляді загальнонаціональної.