ХРОНІЧНА СЕРЦЕВА НЕДОСТАТНІСТЬ ІШЕМІЧНОГО ГЕНЕЗУ, ПОЄДНАНА З ПЕРВИННИМ ГІПОТИРЕОЗОМ: РОЛЬ МАРКЕРІВ ЕНДОТЕЛІАЛЬНОЇ ДИСФУНКЦІЇ ТА ІМУНОЗАПАЛЬНОЇ ВІДПОВІДІ У ПРОГРЕСУВАННІ ЦИХ КОМОРБІДНИХ ПАТОЛОГІЙ - Купновицька, І.Г.; Романишин, Н.М.; Клименко, В.І.; Вівчаренко, М.П. (Українські медичні вісті, 2023)
ХРОНІЧНА СЕРЦЕВА НЕДОСТАТНІСТЬ ІШЕМІЧНОГО ГЕНЕЗУ, ПОЄДНАНА З ПЕРВИННИМ ГІПОТИРЕОЗОМ: РОЛЬ МАРКЕРІВ ЕНДОТЕЛІАЛЬНОЇ ДИСФУНКЦІЇ ТА ІМУНОЗАПАЛЬНОЇ ВІДПОВІДІ У ПРОГРЕСУВАННІ ЦИХ КОМОРБІДНИХ ПАТОЛОГІЙ