ПІСЛЯДИПЛОМНА ОСВІТА В НЕФРОЛОГІЇ ТА ДИТЯЧІЙ НЕФРОЛОГІЇ - Іванов, Д.Д. (Українські медичні вісті, 2023)
У статті розглянуто сучасний стан підготовки та подальшої післядипломної освіти дитячих нефрологів і нефрологів в Україні. Проаналізовано проблеми навчання та післядипломної освіти за 25 років існування кафедри з акцентом на пандемію COVID-19 та військовий стан; проведено порівняння зі світовими підходами, висвітлено дискусійні питання. Зроблено акцент на сучасних проблемах післядипломної освіти в дитячій нефрології і нефрології, визначено потреби у цій галузі, окреслено шляхи вирішення та можливі заходи інтеграції у світові стандарти.