АНАЛІЗ ДИНАМІКИ РІВНЯ ЗАХВОРЮВАНОСТІ ТА ПОКАЗНИКА СМЕРТНОСТІ ПАЦІЄНТІВ З РАКОМ ПРОСТАТИ В УКРАЇНІ - Наконечний, Й.А.; Мицик, Ю.О.; Боржієвський, А.Ц.; Воробець, Д.З.; Боржієвський, О.А.; Дутка, І.Ю. (Українські медичні вісті, 2023)
АНАЛІЗ ДИНАМІКИ РІВНЯ ЗАХВОРЮВАНОСТІ ТА ПОКАЗНИКА СМЕРТНОСТІ ПАЦІЄНТІВ З РАКОМ ПРОСТАТИ В УКРАЇНІ