ДИНАМІКА НЕТРИМАННЯ СЕЧІ У ПАЦІЄНТІВ НА РАК ПРОСТАТИ ПІСЛЯ РАДИКАЛЬНОЇ ПРОСТАТЕКТОМІЇ ТА ЇЇ ЗАЛЕЖНІСТЬ З ДОВЖИНОЮ МЕМБРАНОЗНОЇ ЧАСТИНИ УРЕТРИ ВИМІРЯНОЇ НА ОСНОВІ РЕЗУЛЬТАТІВ МРТ - Наконечний, Й.А.; Мицик, Ю.О.; Боржієвський, А.Ц.; Воробець, Д.З.; Боржієвський, О.А.; Дутка, І.Ю. (Українські медичні вісті, 2023)
ДИНАМІКА НЕТРИМАННЯ СЕЧІ У ПАЦІЄНТІВ НА РАК ПРОСТАТИ ПІСЛЯ РАДИКАЛЬНОЇ ПРОСТАТЕКТОМІЇ ТА ЇЇ ЗАЛЕЖНІСТЬ З ДОВЖИНОЮ МЕМБРАНОЗНОЇ ЧАСТИНИ УРЕТРИ ВИМІРЯНОЇ НА ОСНОВІ РЕЗУЛЬТАТІВ МРТ