ПРОФІЛАКТИКА АНТИБІОТИКОРЕЗИСТЕНТНОСТІ ПРИ ЛІКУВАННІ КОН’ЮНКТИВІТІВ В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ COVID-19 - Петренко, О. В.; Прусак, О. І.; Ганюк, В.М. (Українські медичні вісті, 2023)
ПРОФІЛАКТИКА АНТИБІОТИКОРЕЗИСТЕНТНОСТІ ПРИ ЛІКУВАННІ КОН’ЮНКТИВІТІВ В УМОВАХ ПАНДЕМІЇ COVID-19