ЛІКУВАННЯ ХВОРИХ З ПЕРВИННИМИ ІНТРААБДОМІНАЛЬНИМИ АБСЦЕСАМИ ТА ІНФІЛЬТРАТАМИ - Скиба, В.В.; Іванько, О.В.; Борис, Р.М.; Рибальченко, В.Ф.; Лисиця, В.В.; Ахмед, Дар Ясiн (Українські медичні вісті, 2023)
ЛІКУВАННЯ ХВОРИХ З ПЕРВИННИМИ ІНТРААБДОМІНАЛЬНИМИ АБСЦЕСАМИ ТА ІНФІЛЬТРАТАМИ