ВПЛИВ ТИВОРТИНУ НА ЕФЕКТИВНІСТЬ АЛЬВЕОЛЯРНОГО ГАЗООБМІНУ ПРИ ГОСТРИХ БРОНХІТАХ - Тимченко, О.Г.; Макарчук, О.О.; Буцька, В.Є.; Коханов, І.В.; Загорій, В.А.; Чувашева, І.К. (Українські медичні вісті, 2023)
ВПЛИВ ТИВОРТИНУ НА ЕФЕКТИВНІСТЬ АЛЬВЕОЛЯРНОГО ГАЗООБМІНУ ПРИ ГОСТРИХ БРОНХІТАХ