НАВЧАННЯ МЕДИЧНИХ РЯТУВАЛЬНИКІВ У МЕДИЧНOМУ СИМУЛЯЦІЙНOМУ ЦЕНТРІ ДЕРЖАВНОЇ ВИЩОЇ ШКОЛИ В САНОКУ - Савка, Я. (Українські медичні вісті, 2023)
НАВЧАННЯ МЕДИЧНИХ РЯТУВАЛЬНИКІВ У МЕДИЧНOМУ СИМУЛЯЦІЙНOМУ ЦЕНТРІ ДЕРЖАВНОЇ ВИЩОЇ ШКОЛИ В САНОКУ