ЧИ УСУНЕ ВИКЛИКИ ТА ЗАГРОЗИ СЬОГОДЕННЯ ЩОДО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ САНІТАРНОГО ТА ЕПІДЕМІЧНОГО БЛАГОПОЛУЧЧЯ НАСЕЛЕННЯ ЗАКОН УКРАЇНИ № 4142 «ПРО СИСТЕМУ ГРОМАДСЬКОГО ЗДОРОВ’Я»? - Гущук, І. В. (Українські медичні вісті, 2023)
ЧИ УСУНЕ ВИКЛИКИ ТА ЗАГРОЗИ СЬОГОДЕННЯ ЩОДО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ САНІТАРНОГО ТА ЕПІДЕМІЧНОГО БЛАГОПОЛУЧЧЯ НАСЕЛЕННЯ ЗАКОН УКРАЇНИ № 4142 «ПРО СИСТЕМУ ГРОМАДСЬКОГО ЗДОРОВ’Я»?