АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ПАТОГЕНЕТИЧНОГО ЛІКУВАННЯ ГНІЙНО-ЗАПАЛЬНИХ ЗАХВОРЮВАНЬ ТА СЕПСИСУ - Булавенко, О.В.; Остап'юк, Л.Р.; Рудь, В. О. (Українські медичні вісті, 2023)
АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ПАТОГЕНЕТИЧНОГО ЛІКУВАННЯ ГНІЙНО-ЗАПАЛЬНИХ ЗАХВОРЮВАНЬ ТА СЕПСИСУ